Wednesday, December 16, 2009

HaPPy 4th BezDay to AiFyRisYa......

Tanggal 16.12.2oo9 maka genap lah AiFy berusia 4 tahun........emmmm dah besar dah anak mama!!! bezday dia kita orang celebrate 3 kali coz yg 1st celebrate dengan mama n ayah di KFC Alor Setar Mall (abg long & abg ngah balik Taiping ikut OpaH)............

2nd time celebrate di KFC Giant Bayan Lepas, Penang (lepas hantar Mak Ngah balik dari KL, and ambil abg long & abg ngah n Opah di Taiping)...........


3rd time celebrate di rumah sambil potong kek......




video

Thursday, December 10, 2009

Zana's 37th BezDay .......

Tanggal 10.12.2009 genap umurku 37 tahun!!! Pagi2 lagi dah bersiap untuk ke Cinta Sayang Resort Sungai Petani (The Canivall). Hubby book for 3D2N. Anak-anak seronok coz dapat berendam di Swimming Pool. Tapi hubby sibuk sikit coz arrange meeting for Exora event. On 11.12.09 until 12.12.09 akan diadakan Konvoi EOCM so hubby memang sibuk...eemmmm tak boleh nak kacau, just together with anak-anak.


11.12.09 sibuk tolong AJK NR untuk register bilik and macam2. Letih jugak tapi seronok!!! Hubby sibuk dengan konvoi. Siap ada pengembaran dengan pihak RTM. Masuk TV la lepas ni........
Malam ada BBQ dinner and lucky draw lagi......kami just dapat biskut huh huh huh......ada acara potong kek malam tu. Aiman and aify pun potong kek EOCM bersama-sama semua yang lahir bulan December.



12.12.09 semua members EOCM berkumpul untuk ke "The Carnivall". Eeeemmmm sampai pukul 4.30pm masing2 dah letih dan balik ke Alor Setar.

13.12.09 hubby belikan "Laptop" sebagai hadiah bezday tahun ni.........hehehe suke sangat2.


Thank you so much sayang for the "LAPTOP".... love u muah muah!!!




video

Friday, December 4, 2009

To aLL My BeLoVeD fRiEnDs....


To Fyza, Amee, Wennie, Suriya, Ms.Ng, Ms.Low, Elly, Sofia, WoanTyng, YinYee, Wie, Bib, Hanis, Edwin, Alice, Ms.Tan and Eng.............

Thank you so much for organise the 2nd surprise birthday party for me at Kenney Rogers with nice Toblerone Cake and Wonderful Presents. I am really appreciate it.....

Thank you for your willingness to waste your money because of me.....

Thank you for everything........

Love you guys soooooooooo much!!!!!





eeeeemmmmmm....mula tu dok agak dah ni mesti ada apa-apa ni!!!!! Coz planning nak celebrate bezday Ms.Low. Tapi bib pakai 'merah' and siap bagitau wie pun pakai 'merah' jugak!!!! Tup Tup dengar amee and fyza berlakon.....keh keh keh...... Amee said "emm kita p sana tak ajak bib pun kan???" then fyza kata "eeemmm x pa dia tak tau".... then i pulak kata "tapi kenapa bib tau kita nak p celebrate kat Kenney Rogers!!!!" kuang kuang kuang KANTOI.........tu yang buat I syak tu hahaha almaklum la I kan pakar dalam bidang ni, selalu buat kat orang lain kah kah kah............


Anyway tema kasih banyak-banyak pada kengkawan yang bersusah payah dan ingat jugak bezday I. Huh huh huh terharu sungguh..... dapat hadiah banyak, mahal-mahal pulak tu.........tima kasih banyak-banyak kawan-kawan. Sampai bila-bila I tak akan lupa kenangan manis ni walaupun makanan bezday gurl sampai lambat hehehe....







They say it takes a minute to find a Special Person,
an hour to appreciate them,
a day to love them,
but then an entire life to forget them....

Thursday, December 3, 2009

HaPPy 9th BezDay To AiMaN FaRuQi.......


Eeeeeeeemmmmm genap usia Aiman 9 tahun........ He requested to celebrate his birthday at Kenny Rogers.. So MaMa granted the birthday boy's request........... Mama sentiasa berdoa agar Aiman dipanjangkan umur, sihat selalu dan dimurahkan rezeki sentiasa. Belajar rajin-rajin and maintain 'A'.......


video