Thursday, June 25, 2009

PeNaNtiAn SaTu PenYekSaaN.......Oh ExoRaKu.........

Inilah dia Exora yang dinanti nanti selama 2 Bulan.......Puhhhhhhhhhh akhirnya



Fuhhhh sukeeenye dia.....jaga hidung tu sayang, kembang sangat dah tu!!!






Sure tido dalam keta malam ni....hahaha

Sunday, June 21, 2009

HaPPy FatHer'S DaY...


Kad HaPPy FatHer'S DaY dari AniQ, AiMan and AiFy buat aYaH.









KeK teristemewa buat aYaH yang dibeli oleh OpaH petang tadi bersama-sama kakak NazLi. Thanks Nazli,next time kalau ade ape ape lagi leh mintak tolong ek! hehehe




eeeemmmmmmm yummmmy PiZZa pun ade, sponsored by MaMa.











P/S : Buat abang-abang tersayang (Abang Joe, Abang Ati & Abang Jimmy) "HaPPy FatHer'S DaY". Kite dah tak de abah dah huh huh huh.............(TaPi AbaH TeTaP DiHaTi)



Wednesday, June 17, 2009

AniQ PaTaH TanGan KaNaN

Mei'2007, Aniq konon nak lepas geram coz tertidur and tak sempat nak main dengan kawan-kawan petang tu. Sampai je rumah Atuk and Wan malam tu, Aniq terus je amik kerusi plastik kecik panjat tiang dalam rumah tu. Malang tak berbau, Aniq tergeleceh and badan dia jatuh terhempap tangan kanan. Dia bangun and nagis. Rupa-rupanya tangan dia dah bengkok. Malam tu jugak mama n ayah bawa Aniq pi Hospital Sultanah Bahiyah. Time tu Hospital baru je 3 ari buka. So Aniq kira rasmi la katil and alat-alat kat situ. Sian Aniq. 2 Bulan Aniq MC. Alhamdulillah sekarang dah sembuh sepenuhnya. Tapi tangan Aniq still kena jaga coz x boleh patah lagi.

AdOi SaKiT Nyeeeeeeee

Kenangan AniQ FaRuQi and AiMan FaRuQi BerKhaTaN

Mac'2007 time cuti sekolah. Aduiiiiii mama AiMan Tak Nak SuNaT dah......
Aiman menangis tak berhenti sampai depan pintu rumah. Dah la Doktor Fauzi jadi mangsa penendang dia. ish ish ish sian doktor!!!
Aniq macho. Selambe rock je. Tak de nak meraung cam adik dia. Cayalah Abang!

Tuesday, June 16, 2009

SyuKuR DiAtaS KurniaanNya

16.12.2005, Saat-saat indah kehadiran seorang puteri penyeri keluarga...........


Friday, June 5, 2009

Ku PuNYa GiTaR.....


Yahoooooooooooooo
AiFy dapat GiTar...............


Abang Ngah pun sibuk nak tumpang dua kaki, maklumla dulu tak dapat huh huh huh..........ciannyeeeeeee




Abang Long pun sama, nak posing jugaks....... wokey lah AiFy kasi can,
sat je tau.........tak leh lebih lebih aaaaaaaaaa
oPaH, Thank You so much for the lovely GiTar.........
AiFy SuKeeee

video
video