Wednesday, December 16, 2009

HaPPy 4th BezDay to AiFyRisYa......

Tanggal 16.12.2oo9 maka genap lah AiFy berusia 4 tahun........emmmm dah besar dah anak mama!!! bezday dia kita orang celebrate 3 kali coz yg 1st celebrate dengan mama n ayah di KFC Alor Setar Mall (abg long & abg ngah balik Taiping ikut OpaH)............

2nd time celebrate di KFC Giant Bayan Lepas, Penang (lepas hantar Mak Ngah balik dari KL, and ambil abg long & abg ngah n Opah di Taiping)...........


3rd time celebrate di rumah sambil potong kek......




video

Thursday, December 10, 2009

Zana's 37th BezDay .......

Tanggal 10.12.2009 genap umurku 37 tahun!!! Pagi2 lagi dah bersiap untuk ke Cinta Sayang Resort Sungai Petani (The Canivall). Hubby book for 3D2N. Anak-anak seronok coz dapat berendam di Swimming Pool. Tapi hubby sibuk sikit coz arrange meeting for Exora event. On 11.12.09 until 12.12.09 akan diadakan Konvoi EOCM so hubby memang sibuk...eemmmm tak boleh nak kacau, just together with anak-anak.


11.12.09 sibuk tolong AJK NR untuk register bilik and macam2. Letih jugak tapi seronok!!! Hubby sibuk dengan konvoi. Siap ada pengembaran dengan pihak RTM. Masuk TV la lepas ni........
Malam ada BBQ dinner and lucky draw lagi......kami just dapat biskut huh huh huh......ada acara potong kek malam tu. Aiman and aify pun potong kek EOCM bersama-sama semua yang lahir bulan December.



12.12.09 semua members EOCM berkumpul untuk ke "The Carnivall". Eeeemmmm sampai pukul 4.30pm masing2 dah letih dan balik ke Alor Setar.

13.12.09 hubby belikan "Laptop" sebagai hadiah bezday tahun ni.........hehehe suke sangat2.


Thank you so much sayang for the "LAPTOP".... love u muah muah!!!




video

Friday, December 4, 2009

To aLL My BeLoVeD fRiEnDs....


To Fyza, Amee, Wennie, Suriya, Ms.Ng, Ms.Low, Elly, Sofia, WoanTyng, YinYee, Wie, Bib, Hanis, Edwin, Alice, Ms.Tan and Eng.............

Thank you so much for organise the 2nd surprise birthday party for me at Kenney Rogers with nice Toblerone Cake and Wonderful Presents. I am really appreciate it.....

Thank you for your willingness to waste your money because of me.....

Thank you for everything........

Love you guys soooooooooo much!!!!!





eeeeemmmmmm....mula tu dok agak dah ni mesti ada apa-apa ni!!!!! Coz planning nak celebrate bezday Ms.Low. Tapi bib pakai 'merah' and siap bagitau wie pun pakai 'merah' jugak!!!! Tup Tup dengar amee and fyza berlakon.....keh keh keh...... Amee said "emm kita p sana tak ajak bib pun kan???" then fyza kata "eeemmm x pa dia tak tau".... then i pulak kata "tapi kenapa bib tau kita nak p celebrate kat Kenney Rogers!!!!" kuang kuang kuang KANTOI.........tu yang buat I syak tu hahaha almaklum la I kan pakar dalam bidang ni, selalu buat kat orang lain kah kah kah............


Anyway tema kasih banyak-banyak pada kengkawan yang bersusah payah dan ingat jugak bezday I. Huh huh huh terharu sungguh..... dapat hadiah banyak, mahal-mahal pulak tu.........tima kasih banyak-banyak kawan-kawan. Sampai bila-bila I tak akan lupa kenangan manis ni walaupun makanan bezday gurl sampai lambat hehehe....







They say it takes a minute to find a Special Person,
an hour to appreciate them,
a day to love them,
but then an entire life to forget them....

Thursday, December 3, 2009

HaPPy 9th BezDay To AiMaN FaRuQi.......


Eeeeeeeemmmmm genap usia Aiman 9 tahun........ He requested to celebrate his birthday at Kenny Rogers.. So MaMa granted the birthday boy's request........... Mama sentiasa berdoa agar Aiman dipanjangkan umur, sihat selalu dan dimurahkan rezeki sentiasa. Belajar rajin-rajin and maintain 'A'.......


video

Monday, November 30, 2009

Al-Fatihah Buat Abah Tercinta.....


"30th November" tarikh lahir abah yang tersayang dan tercinta........... Tahun ini aku tak dapat lagi ucapkan "HaPPy BeZdaY" buat abah. Semoga rohNya dicucuri rahmat dan ditempatkanNya bersama-sama mereka yang beriman dan beramal soleh.

Al-Fatihah Buat ABAH tercinta..............AMIN.

Sunday, November 8, 2009

PerCutian Ke SunWay LaGooN........


Disinilah tempat kami menginap untuk percutian kali ini ...........puhhhhhhhhhhh best!!!! yang paling seronok anak-anak coz dapat pergi SunWay LaGooN!!!!!



Pada keesokkan harinye pulak ke Menara Kuala Lumpur......





Macam
pandai
tengok!!!!





Di Menara KL sempat la jugak anak-anak naik kuda & bawa F1 lagi..........















Lepas tu ke Tugu pulak....puhhhhhhhhh letih gaks!!! tapi anak-anak tak comment apa2 coz bawa depa jalan-jalan.......





Aiman tertido keletihan!!!!!







Wahhhhh!!! sempat lagi O'Teh berposing
dengan Adam (Sumpah Bunian)......






P/S : Berbanyak-banyak terima kasih diucapkan buat Ajoi sekeluarga kerana sudi menumpangkan kami untuk seketika di Banglonya di Puchong serta sponser makan malam untuk hari pertama percutian....... makasih ye, lain kali jamu la lagi!!!!!

Terima kasih juga pada Abg Jimi and Kak Fauziah kerana belanja satay kajang pada malam kedua percutian.....Buat Abg Joe, sorry ye coz tak dapat singgah ke rumah, dah lewat sangat-sangat. Anak-anak dah tertido dalam keta.



Sunday, October 18, 2009

Exora Owners Club Malaysia (EOCM)


19 Oktober 2009



Kebanggaan kami

AHLI Kelab Pemilik Exora Malaysia pada majlis sambutan Hari Raya Aidilfitri yang diadakan di Cyberjaya, kelmarin.

BUAT pertama kali, Kelab Pemilik Exora Malaysia (EOCM) berkumpul beramai-ramai sambil menganjurkan majlis sambutan Hari Raya Aidilfitri yang turut disertai ahli keluarga masing-masing.
Seramai 64 orang ahli kelab termasuk dari Kedah, Perlis, Pulau Pinang dan Johor hadir pada majlis itu yang diadakan di Cyberjaya kelmarin.
Menurut Presiden EOCM, Roslan Ahmad, tujuan penganjuran majlis berkenaan adalah memberi peluang kepada pemilik kenderaan pelbagai guna (MPV) buatan Malaysia yang pertama itu bertukar-tukar maklumat dan pengetahuan terutama tentang kenderaan itu yang masih baru di pasaran.
Penganjuran majlis seumpama itu juga, kata beliau, dapat mendedahkan kelebihan Proton Exora kepada orang ramai khususnya bakal pembeli kenderaan tersebut.




P/S : Hubbyku ade didalam gambar tu!!! Maklumlah Ketua Zon Utara..... Caya la Sayang!!!

Sunday, October 11, 2009

HaPPy BezDay To My HuBBy.....

Happy Bezday Sayang, moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu hendaknya...... Eeeemmm kalau rezeki makin bertambah, ingat-ingat la pada bini and anak2, jangan sumbangkan ke pihak yang tidak berkenaan pulak!!!!!



Sempena ulangtahun yang ke 37 ni, hadiah ni aje yang dapat zana berikan..... Eeemmm memang suke la kan coz Sayang sendiri yang minta.....hehehe






Eeemmm celebrate di Arizona Pizza, Jalan Pegawai......










Ok.... dah makin tua dah ek!!!....hehehe....
video

Wednesday, September 30, 2009

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1430H

Raya tahun ni kami semua balik ke Taiping Perak. Hari Rabu 16.09.09 pukul 11.30mlm bertolak ke Taiping. Cuti start from 17.09.09 sampai 23.09.09. Eeeemmmm raya ke-3 dah kena balik.........

Anak-anakKu memohon ampun dan maaf dipagi raya....


Aniq Faruqi memohon ampun dan maaf dari ayah tercinta....


Disusuli pula oleh Aiman Faruqi....



Dan adik yang kecil ni hanya nak kan duit raya........

Bersama-sama Pak Long Muaz and Pak Ngah Muamal menjamu selera di pagi Syawal.....

BerBuka DiRumah Bonda

Eeemmm bulan puasa kali ni dapat jugak berbuka bersama mak di Seberang Perak.


Amacam... eeeeemmmmm sedap kan!!!!
Mak buat tahu sumbat, and lauk-lauk yang dibawa dari Taman Melor....

Thursday, August 13, 2009

MoDeL oF tHe YeAr...2oo9

AiFyRiSya dengan GaYaNya YaNg TerBaru